U bevindt zich hier I Home / Werkwijze

WERKWIJZE

Stap 1 - Het vrijblijvend inventariseren van uw wensen

Wilt u meer weten over wat de mogelijkheden zijn? Informatie over de werkwijze van Felder Houtverwerking, uw ideeën en het kostenplaatje? Maak een afspraak voor een vrijblijvend gesprek. We komen graag langs om uw situatie te bekijken en van gedachten te wisselen over de mogelijkheden.

Tijdens het gesprek zetten we uw wensen en eisen op een rij en brengen we de maten, het gewenste model en details in kaart. Met deze informatie kunnen kunnen we een passend voorstel met offerte maken.

 

Stap 2 - Offerte

Na het oriëntatiegesprek gaan we aan de slag met uw plan en maken wij een passende offerte dat past binnen uw budget. Zo komt u niet voor verassingen te staan.

Stap 3 - Akkoord

Gaat u akkoord met het voorstel? En hebben we samen een tijdspad afgesproken? Nadat de opdracht binnen is, plannen we direct het zogenaamde voorwerk. In overleg maken we een planning, en zorgen we, indien nodig, voor technische tekeningen en bestellen we de benodigde materialen. In de werkplaats wordt alles voorbereid en op maat gemaakt. Op de afgesproken dag(en) kunnen we dan snel het gewenste resultaat opleveren. De materiaalkosten dienen tien werkdagen voorafgaand aan de startdatum te zijn voldaan (tenzij anders is overeengekomen).

Indien gewenst zorgt Felder Houtverwerking voor het inschakelen van een architect. Die zowel de bouwtekeningen levert als ook de begeleiding van een evt. vergunningsaanvraag kan doen.

 

Stap 4 - Plaatsen

Meestal beginnen we met een stevige fundering. Een goed begin is altijd nog het halve werk! Afhankelijk van uw situatie en type houtbouw zullen we van daaruit verder bouwen. Het plaatsen is precisiewerk, maar doordat we alles goed hebben voorbereid, kunnen we snel en vakkundig plaatsen. 

 

Stap 5 - Oplevering

Zodra alles netjes is afgewerkt, zullen we ons werk officieel opleveren. Samen zullen we alle onderdelen nalopen. Pas als u enthousiast bent over uw nieuwe buitenverblijf of tuinelement, zijn we klaar. Als er nog zaken zijn die niet naar wens zijn, lossen we dat direct of zo spoedig mogelijk op. Maar ook na langere tijd zijn we uiteraard bereikbaar voor aanpassingen en oplossingen! Het restbedrag dient direct bij oplevering te worden voldaan (tenzij anders is overeengekomen).

 

Wij zorgen voor een mooi resultaat tegen een betaalbare prijs. Geen dure woorden maar duurzame materialen. Maak een afspraak en bel direct op T. 06 12 68 15 34.
Mailen mag natuurlijk ook E. felderhoutverwerking@hotmail.nl


WAAROM FELDER HOUTVERWERKING?

  • Deskundig en eerlijk advies

  • Maatwerk

  • Betaalbaar

  • Snelle realisatie

  • Kwaliteitshout

  • Projectbegeleiding van A tot Z

CONTACT

FELDER HOUTVERWERKING
Sint Hubertse Binnenweg 24a
5454 NH  Sint Hubert

T. 06 12 68 15 34
E. felderhoutverwerking@hotmail.nl

STEL UW VRAAG